Vampire Kisses
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampir ve insanların iç içe yaşadıkları bir dünya

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Rp Partneri Arama Yeri

3 posters
YazarMesaj
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

Rp Partneri Arama Yeri Empty
MesajKonu: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimePaz Mayıs 10, 2009 4:30 pm

Herkes aradığı kriterlereri belirtirse partnerini daha çabuk bir şekilde bulabilir. Rp arayanlar listesi başka bir başlıkta bulunmaktadır...

Ad & Soyad :
Aranan Özellikler :
Icon :

bu şekilde başvurursanız daha iyi olur.

En son Nithya Abigail Kreindel tarafından Çarş. Mayıs 13, 2009 8:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
http://vampirekisses.yetkinforum.com
Penelope Maria Lewis
I. Sınıf
  I. Sınıf
Penelope Maria Lewis

MesajKonu: Geri: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 8:07 pm

~ Penelope Maria Lewis
~ Rp'si kesinlikle iyi olsun, fazla online olmalı, ünlüsü yakışıklı olursa da fena olmaz. İnsan ve vampir hiç fark etmez ^^ Yaşı da farketmez, yetişkinler bile kabülüm xD

Onlar genel özelliklerdi. Ayrıca; benim dengesizliğime katlanabilcek, fazlasıyla yılışık bi' sevgili olmayacak(sürekli yapışık mod olmayacak yani), ilk rpde sevgili olmaya çalışmıycak *-*, ben susadığımda beni kontrol altına alabilecek birini arıyorum ^^
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

MesajKonu: Geri: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 8:14 pm

tatlım liste alımı yenilendi (= Icon da bırakır mısın bu başlığa (=
Penelope Maria Lewis
I. Sınıf
  I. Sınıf
Penelope Maria Lewis

MesajKonu: Geri: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 8:22 pm

çekici bir resmim olsun diğğ mi ama Razz

Rp Partneri Arama Yeri Hayley-hayley-williams-2345467-100-100xRp Partneri Arama Yeri Hayley-hayley-williams-5558999-100-100xRp Partneri Arama Yeri Hayley-hayley-williams-5558997-100-100xRp Partneri Arama Yeri Hayley-hayley-williams-5579531-100-100xxRp Partneri Arama Yeri Hayley-hayley-williams-4175897-100-100

Sen seç karar veremedim ben xD
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

MesajKonu: Geri: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 8:23 pm

3. resim Wink Ekledim
Katheriné Eléna Margeaux
Gezgin Vampir
Gezgin Vampir
Katheriné Eléna Margeaux

MesajKonu: Geri: Rp Partneri Arama Yeri   Rp Partneri Arama Yeri Icon_minitimeCuma Mayıs 15, 2009 12:06 pm

Rp Partneri Arama Yeri Iconshot14Rp Partneri Arama Yeri Iconshot22Rp Partneri Arama Yeri KristeniiiconRp Partneri Arama Yeri KristenstewartRp Partneri Arama Yeri Ksav4Rp Partneri Arama Yeri Normalhq008Rp Partneri Arama Yeri Thkristenstewarticonpac

-Katheriné Eléna Margeaux

-Seç,begen al kuzu..(4.sanki daha güzel ama sen bilrsn:) )

Yakısıklı olsun vampir insan farketmez sonuçta özelliğimden belli irademe sahip olabiliyorum ve online olsuuuuun-rp kalitesi de düzgün olsun lütfennn Smile Like a Star @ heaven

Rp Partneri Arama Yeri
1 sayfadaki 1 sayfası