Penelope Maria Lewis I. Sınıf
| Konu: Penelope Maria Lewis Çarş. Mayıs 13, 2009 7:13 pm | |
| Karakterin Adı & Soyadı : Penelope Maria LewisAile Geçmişi : Ailem Fransız ve Alman karışımı bir ailedir. Yani, babamın kökü Fransa, anneminki ise Almanya'dır. Ben ise İngiltre'de doğdum. Ailem pek de iyi vampirler sayılmazlardı. İnsan kanıyla beslenirlerdi. Genellikle suçlu kişilerin kanını içseler de susadıkları zaman yanlarında hangi insan bulunursa kanını içerlerdi. Fakat şuan ikisi de ölü. Vampir avcıları tarafından, son vukuatları sebebiyle öldürüldüler. Benim de adım lekelenmesin diye genellikle hiçbir yerde ailemden bahsetmem.Sorular : 1. Çok kana susadın ve yanında iyi arkadaş olarak bildiğin bir insan duruyor. Ne yaparsın ? ~ Çok dediğimiz kavram dayanılmayacak kadar çoksa yanımdaki insandan yeteri kadar miktarda kan içerdim, ama dayanıklılığım sayesinde gereken yerde bırakırdım, yani öldürmezdim. Ve bir daha o arkadaşımla bağlantı kurmazdım.2. Elinde bir asa var. Ve senin tek bir dileğini gerçekleştirecek. Ne dilerdin ? ~ Bundan sonraki bütün dileklerim gerçek olsun
En son Penelope Maria Lewis tarafından Çarş. Mayıs 13, 2009 7:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Nithya Abigail Kreindel VK Konsey Başkanı
| Konu: Geri: Penelope Maria Lewis Çarş. Mayıs 13, 2009 7:16 pm | |
| Tatlım alımlarda aile geçmişinin de etkisi var (= | |
|
Penelope Maria Lewis I. Sınıf
| Konu: Geri: Penelope Maria Lewis Çarş. Mayıs 13, 2009 7:20 pm | |
| Uyduruk da olsa bişiler yazdım xD | |
|
Nithya Abigail Kreindel VK Konsey Başkanı
| Konu: Geri: Penelope Maria Lewis Çarş. Mayıs 13, 2009 7:25 pm | |
| Hmm. Belirlenen Seviye ; Level B ... Bunu belirlerken zorlandım ^^ İleri derece güçlere sahip olan, soylu vampirlerden oluşur. Safkan vampirler tarafından yönetilirler. Safkanlara göre daha fazladırlar.
Ayrıca özel yeteneğiniz ; Siz her zaman saklanmak istemişsiniz gemişinizde. Kendinizi bir şekilde çevrenizdekilerden saklamış ve farklı bir kimlik göstermişsiniz. Bunun için sizin özelliğiniz gölge. Bir kişinin gölgesi olabilirsiniz. Herhangi biri. İster insan ister vampir. Birisinin gölgesi olabiliyorsunuz. | |
|