Vampire Kisses
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampir ve insanların iç içe yaşadıkları bir dünya

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Penelope Maria Lewis

2 posters
YazarMesaj
Penelope Maria Lewis
I. Sınıf
  I. Sınıf
Penelope Maria Lewis

Penelope Maria Lewis Empty
MesajKonu: Penelope Maria Lewis   Penelope Maria Lewis Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 7:13 pm

Karakterin Adı & Soyadı : Penelope Maria Lewis
Aile Geçmişi : Ailem Fransız ve Alman karışımı bir ailedir. Yani, babamın kökü Fransa, anneminki ise Almanya'dır. Ben ise İngiltre'de doğdum. Ailem pek de iyi vampirler sayılmazlardı. İnsan kanıyla beslenirlerdi. Genellikle suçlu kişilerin kanını içseler de susadıkları zaman yanlarında hangi insan bulunursa kanını içerlerdi. Fakat şuan ikisi de ölü. Vampir avcıları tarafından, son vukuatları sebebiyle öldürüldüler. Benim de adım lekelenmesin diye genellikle hiçbir yerde ailemden bahsetmem.

Sorular :
1. Çok kana susadın ve yanında iyi arkadaş olarak bildiğin bir insan duruyor. Ne yaparsın ?

~ Çok dediğimiz kavram dayanılmayacak kadar çoksa yanımdaki insandan yeteri kadar miktarda kan içerdim, ama dayanıklılığım sayesinde gereken yerde bırakırdım, yani öldürmezdim. Ve bir daha o arkadaşımla bağlantı kurmazdım.

2. Elinde bir asa var. Ve senin tek bir dileğini gerçekleştirecek. Ne dilerdin ?

~ Bundan sonraki bütün dileklerim gerçek olsun Razz

En son Penelope Maria Lewis tarafından Çarş. Mayıs 13, 2009 7:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

MesajKonu: Geri: Penelope Maria Lewis   Penelope Maria Lewis Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 7:16 pm

Tatlım alımlarda aile geçmişinin de etkisi var (=
http://vampirekisses.yetkinforum.com
Penelope Maria Lewis
I. Sınıf
  I. Sınıf
Penelope Maria Lewis

MesajKonu: Geri: Penelope Maria Lewis   Penelope Maria Lewis Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 7:20 pm

Uyduruk da olsa bişiler yazdım xD
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

MesajKonu: Geri: Penelope Maria Lewis   Penelope Maria Lewis Icon_minitimeÇarş. Mayıs 13, 2009 7:25 pm

Hmm. Belirlenen Seviye ; Level B ... Bunu belirlerken zorlandım ^^
İleri
derece güçlere sahip olan, soylu vampirlerden oluşur. Safkan vampirler
tarafından yönetilirler. Safkanlara göre daha fazladırlar.

Ayrıca özel yeteneğiniz ; Siz her zaman saklanmak istemişsiniz gemişinizde. Kendinizi bir şekilde çevrenizdekilerden saklamış ve farklı bir kimlik göstermişsiniz. Bunun için sizin özelliğiniz gölge. Bir kişinin gölgesi olabilirsiniz. Herhangi biri. İster insan ister vampir. Birisinin gölgesi olabiliyorsunuz.
http://vampirekisses.yetkinforum.com

Penelope Maria Lewis
1 sayfadaki 1 sayfası