Vampire Kisses
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampir ve insanların iç içe yaşadıkları bir dünya

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ELain Loisa O'BLad

2 posters
YazarMesaj
ELain Loisa O'BLad
I. Sınıf
  I. Sınıf
ELain Loisa O'BLad

ELain Loisa O'BLad Empty
MesajKonu: ELain Loisa O'BLad   ELain Loisa O'BLad Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 7:37 pm

Ad & Soyad : ELain Loisa O'Blad
Belirlenen Yetenek : Hafıza
Kişilik Özellikleri : Hafızamın oldukça kuvvetli olduğunu söylüyorlar . Bir kaç gündür buna inanmaya başladım * Bu hşuma gidiyor , arkadaşlarım inek gibi çalışırken ben yalnızca bir defa okuyorum . Kötü bir kızım . Başlangıçta ne kadar kabullenemesemde , vampir soylu bir kız nasıl iyi olabilirki ? Kan kokusunu seviyorum . Vampir olamamaktan gurur duyuyorum . İnsanları mahcup etmek hoşuma gidiyor . Kitapları seviyorum .
Aile Geçmişi : Ailemin hepsi vampir . Ben ve kuzenim haricinde . Onlar avlanmaya çıkarken biz evde fast food yiyiyoruz . Ancak büyükbabam ve amcam bu yüzden uzun süre kavga etti . Büyükbabam kökenlerine oldukça bağlıdır . O , bizi ailesinde istemiyor .
Nithya Abigail Kreindel
VK Konsey Başkanı
VK Konsey Başkanı
Nithya Abigail Kreindel

ELain Loisa O'BLad Empty
MesajKonu: Geri: ELain Loisa O'BLad   ELain Loisa O'BLad Icon_minitimePtsi Mayıs 25, 2009 8:50 pm

Kararımı vermek için zorlandım açıkçası. Wisen ve Keirlayks özelliklerini taşıyorsun ... Hmmm ... Kararım şudur ; Keirlayks
http://vampirekisses.yetkinforum.com

ELain Loisa O'BLad
1 sayfadaki 1 sayfası